Uca kävi siis tänään ensimmäisissä virallisissa tokokisoissa Elimäellä. Tuomarina oli Pauli Härkönen. Alokasluokassa oli kisaamassa 15 koirakkoa.

Nyt hieman analysointia meidän suorituksesta:

Mua jännitti aivan p*rkeleesti! Siis mä olin aivan löysät pöksyssä kun päästiin kisapaikalle.

Paikallamakuuliikkeessä tuijotin Ucaa hyvinkin murhaavasti "nouseppa kerran niin kuolet" -tyylillä. Uca pälyili molemmille puolille silloin tällöin ja ainakin kerran vaihtoi kylkeä, ei kuitenkaan noussut kertaakaan. Tästä tuli kuitenkin täysi 10 (niin kuin luoksepäästävyydestäkin).

Kun päästiin omaan suoritusvuoroon kehään, jostain syystä, en tiedä itsekkään mistä, jännitys laukesi heti. Ja mä vaan hymyilin Ucalle itseasiassa koko meidän suorituksen ajan

Seuraamisliikkeet menivät paremmin kuin ikinä! Kontakti oli molemmissa seuraamisissa pysyvä, eikä Uca alkanut edistää (jota kyllä vapaanaseuraamisen alussa pelkäsin). Ja näin ollen näistä molemmista 10.

Liikkeestä maahanmeno meni muuten täydellisesti, mutta palatessani Ucan sivulle, ei Uca noussut ensimmäisellä käskyllä istumaan. Odotin muutaman sekunnin ja annoin toisen käskyn jolla nousi ylös. Tästä pisteitä 9.

Luoksetulossa jännitin, tuleeko Uca sivulle vai eteen (treeneissä on tullut eteen mutta möllitokoissa on tullut suoraan sivulle vaikka sitä ei Ucalle olekaan koulutettu  ). Uca tuli eteen ja erillisestä käskystä sivulle. Täydet 10 pistettä tästäkin

Liikkeestä seisomisessa Uca jämähti paikoilleen heti käskyn saatuaan ja loppuliike meni täydellisesti, tästäkin täydet 10 pojoa.

Hyppyeste meni myöskin niin kuin sääntökirja sanoo ja 10 pistettä siitäkin.

Kokonaisvaikutelmasta saatiin 9 pistettä. Tuomari sanoi että annoin hieman liian napakan ja kovaäänisen käskyn ja tämän takia hän tiputti yhden pisteen täysistä.

Ucan tulos oli siis luokkavoitto pisteillä 197!!

Eli hemmetin paljon odotettua paremmin meni ja ei voi muuta kuin olla ylpeä tuosta pikku Uca-ukkelista!


Maanantaina olis sitten seuraavat kisat...  :)