Johan tässä on vuosi 2007 jo pitkällä :)

Aika on taas kulunut kuin siivillä. Joulu meni rauhallisesti, kuten uusivuosikin. Uca ei korvaansa lotkauttanut uudenvuoden raketeille, tosi hyvä!

Kokoakin pikkumies on taas saanut. Lauantaina 20.01.2007 Uca täytti 10 kk ja "viralliset" mittaustulokset kertoo seuraavaa: painoa 23,6kg, korkeutta 64,5cm! (Nyt kun miettii millainen rääpäle tuo oli tullessaan: painoa vain 4 kg ja korkeutta 30cm)

Jälkimetsällä on viimeksi käyty pari viikkoa sitten, lunta kun täällä päin on ollut erittäin vähän. Kepeissä ei ongelmaa, kulmat menee vaihtelevasti. Esineruutukin on nyt kolahtanut tosi hyvin!

Tottista on treenailtu, ei mitenkään "hikihatussa" -asenteella. Hiljaa hyvä tulee!

Koirapuistossa Uca käy usein kaverinsa Fredin (Voo Doo's Lee) kanssa ja hauskaa piisaa. Kaikki koirat on kavereita ja Ucan tehtävä onkin puistoillessa toimia periskooppina (Uca käy tarkistamassa aina, tuleeko kulman takaa uusia tuttavuuksia. Mikäli Uca palaa takaisin, ei muita ole tulossa, mikäli taas Uca ei palaa takaisin, on kavereita tullut vastaan :) )

Luonteeltaan Uca on kyllä jotain todella positiivista, avoin kaikelle / kaikille ja loputon halu tehdä asioita. Ollaan kyllä pari kertaa nähty että Uca nukkuu (siis mitä, väsynyt belgi, voiko sellaista olla?!? heh).

Roni veikan kanssa yhteiselo sujuu muitta mutkitta. Ovat keskenään parhaat kaverukset!

Seiniäkään ei ole syöty piiiitkään aikaan. DAP-haihdutin on ollut seinässä kuukauden päivät, tiedä sitten onko sillä ollut vaikutusta vaiko onko Uca tajunnut että ne seinät maistuu pahalle. Muutamia hampaanjälkiä on havaittavissa pöydän jaloissa ja pöydän kulmissa, ei haittaa, se on elämää!

Muutamiin näyttelyihin olen suunnitellut Ucan tänä vuonna ilmoittavani, katsotaan mitä muuta tällä vuodelle keksitään ;)