Pari viikkoa on taas hujahtanut ihan silmissä. Juhannuskin oli ja meni, vietettiin juhannusta Samin porukoilla uiden, saunoen ja grillaillen.

Juhannus nukuttiin teltassa pihalla, Ucakin "nukkui" ihan hyvin (mitä nyt aamulla alkoi kaluamaan korvaani tai kättäni).

Uca ui jo todella hyvin ja hakee keppiä vedestä. Uimamaisterin arvo on jo saavutettu. Viimeviikolla Uca tippui kaksi kertaa saman päivän aikana laiturilta veteen, eipä paljon menoa hidastanut, uudestaan vaan laiturille. Ei siis jäänyt minkäänlaista kammoa.

Sunnuntaina tehtiin ensimmäinen pieni metsäjälki makkaroilla (sammalpohjaa ja jonkin verran mustikanvarpua oli jäljellä), tuntui kyllä menevän ihan päin honkia. Jäljen pituus oli n. 20 metriä ja vanhennettiin sitä puolisen tuntia. Uca jäljesti kuin ei olisi ymmärtänyt koko touhusta yhtään mitään, siis jäljestys meni ei mitenkään.  Taisi kuitenkin olla tuota makkaran hajua aikas rankasti varvikossa...

Tänään on taas aloittelevien jälkitreenit, ilmeisesti esineruutua kokeillaan tänään ekaa kertaa. Saapi nähdä kuinka menee!

Ensimmäinen hammaskin Ucalta on tippunut, eturivistöstä alhaalta. Ihmekös kun viimeaikoina on ollut kova hammastelemaan kaikkea :)

Roni on saanut hampaista osakseen, kaula on ihan ruvilla. Ja kun ei Roni sano Ucalle vastaan, on meitin ihmisten pidettävä Ronin puolia ettei nyt ihan syötäväksi jää.

Sisäsiisteys alkaa olla ihan hyvällä mallilla, öisin ja päivisin (kun ollaan töissä) vielä tekee papereille, mutta muuten kyllä ulos.

Yleisesti ottaen on mennyt tosi hienosti, kaikkia ihmisiä halutaan moikkailla, myös niitäkin keiden luokse ei pääse. Kynsienleikkaus on jo helppoa kuin heinänteko :)

Nyt täytyy jatkaa taas töiden tekoa jotta illalla pääsee treenaamaan!