247641.jpg

Nyt on Ucan tämän vuoden näyttelyt (pentu sellaiset) käyty läpi. Yhteensä neljä näyttelyä, niistä 3 KP:ta ja paras sijoitus on PEK2.
Näyttelytuloksia voi käydä lukemassa Ucan omalta sivulta.
Kokemuksen kannalta nuo näyttelyt on ravattu läpi ja eipä näytä herra olevan moksiskaan suuresta koiramäärästä, ihmisten vilinästä taikka metelistä. Hyvillä mielin voi siis jatkaa tästä eteenpäin!

Yleisesti ottaen tämä syksy on mennyt todella vauhdikkaasti, Uca on kasvanut kovasti (7 kk mittauksessa painoa oli kertynyt 20,5 kg ja korkeutta 61,5cm) ja huomaa kyllä että tuolla koiralla on kaikki palikat kohdallaan pääkopassa. Uca on siis erittäin avoin yksilö, tervehtii kaikkia iloisella mielellä.

Jälkitreeneistä voisi sanoa sen verran että ne ovat nyt tältä syksyltä ohi, lunta on nääs maassa 30-40 cm! Viimeisimmät jälkitreenit ehdittiin käydä tekemässä lokakuun puolen välin tienoilla, itse jäljestys sujui kuin rasvattu salama (vauhtia oli niin pirusti) mutta kepit tahtoi unohtua. Keväällä siis jatkamme keppitreenillä.

Talvi saakin kulua pikku tottistelun parissa, turhaa kiirettä emme kuitenkaan aio pitää treenamisen kanssa, antaa toisen kasvaa...