25.03.2007 käytiin Ucan kanssa Tampereella starttaamassa näyttelykausi. Uca oli JUN ERI1.

30.03.2007 suunnattiin pienellä matkaporukalla (matkan"johtaja" + kuski Virpi Leppälän, Annika Kamppurin ja ihanan juniori-ikäisen Ulla tanskandoggiloisen (Unique Amigo Perro) kanssa) auton nokka kohti Viroa ja käytiin pyörähtämässä Rakveressa näyttelyssä. Tuomarina groenendaeleilla (yht. 5 kpl) oli saksalainen Hassi Assenmacher-Feyel. Uca oli luokassaan ainut, ja sijoitus oli EH1. Tuomari ei pitänyt Ucan purennasta joka ei ole selvä saksi- mutta ei selvä tasapurentakaan, vaan siltä väliltä. Muuten arvostelu oli hyvä ja sen voikin halutessaan käydä lukemassa Uca näyttelyarvosteluista: http://www.geocities.com/ucajaroni/nayttelyt.html

Matkaan siis lähdettiin perjantai-iltana (30.03.2007) ja Tallinkin laivalla mentiin yli. Ulla ja Uca käyttäytyivät molemmat mallikelpoisesti niin automatkalla kuin laivassakin, mitä nyt Uca olisi vähän halunnut "rakastaa" Ullaa :). Kumpikaan ei pelännyt rappusia eikä kapeita käytäviä. Koirahyttikin oli normaalin 3 hlön hytin kokoinen. Laiva saapui Tallinnan satamaan klo: 23:30 ja suunnistimmekin heti autolla Tallinnan laitamilla sijaitsevaan Tähetorni-hotelliin. Oli muuten todella kiva ja siisti hotelli, voin lämpimästi suositella!

Yö sujui rauhallisesti, ja aamulla sitten kurvasimme autolla Rakvereen.
Näyttelypaikkana oli paikallinen urheiluhalli, pohjana oli kumimattoa, kehät oli isot. Kiitokset näyttelyjärjestejille, hyvin oli hoidettu näyttely!

Mustia oli tosissaan paikalla 5 kpl ja alla kaikkien tulokset:

JUN uros:
EH1 Black Master's Under Thunder
JUN nartut:
EH2 Black Master's Wicked Beauty
ERI1 ROP-jun jun-SERT VSP Valkohampaan Xcellent
AVO uros:
EH1 Valkohampaan Rivaldo
VAL uros:
ERI1 ROP SERT A-Te-Ell's Monsieur Saphin

Onnitteluni menestyneille!

Ullan (sininen tanskandoggi narttu Unique Amigo Perro) osalta näyttelyreissu oli huippumenestys.

Ullan saavutus:
ERI1 ROP-jun jun-SERT VSP Unique Amigo Perro

HIP HEI! Hienoa Ulla!

Näyttelyn jälkeen ajelimme takaisin Tallinnaan, ehdimme käydä hieman shoppailemassa ja kävelemässä koirien kanssa Piritan rannoilla.
Alla muutama kuva:

488171.jpg

Uca ja Ulla
488173.jpg

Virallisten poseerauksien jälkeen alkoi bileet
488174.jpg

Laiva kohti Helsinkiä lähti klo: 18.00. Koirahytti oli hyvinkin pieni (2m x 2 m :) ) ja lämmin "koppi" mutta koirat olivat jo niin väsyneitä reissaamisesta että nukkuivat miltei koko laivamatkan. Helsingissä oltiin klo: 21.30 josta vielä autolla koti-Kouvolaan, koirat nukkui auton takaosassa koko automatkan.

Hauskaa oli niin Ucalla kuin minullakin! Kiitokset matkaseuralle mukavasta reissusta!

-Henna-