Jahas, josko sitä taas muutaman sanasen kirjoittaisi, viime postauksesta kun onkin jo kuukauden päivät kulunut.

Viimeisin kuukausi on mennyt taas todella vauhdilla; näyttelyissä on pyöritty viimeiset neljä viikonloppua. Mukaan mahtuu myös tottisseminaaria, tottistreenejä, jälkitreenejä, uintia + lenkkeilyä, ja meillä ihmisillä tietysti työntekoa.

Näyttely"menestys" Ucalla on ollut vaihtelevaa, kaikkea H:sta ERI:in ja siltä väliltä.

Jäljestys alkaa nyt näyttää jäljestykseltä. Viime kerrat jälkeä ollaankin treenattu vierailla jäljillä niin että minulla ei ole tietoa jäljen suunnasta, kulmien / kaarrosten määrästä tai suunnasta. Ainoastaan keppien määrän tiedän. Ja Uca jäljestää hienosti! Janaa pitäisi alkaa treenata enemmän (Uca on parina viime kertana janalta ottanut takajäljen), ja janalla eteneminen on Ucalle vielä vähän hakusessa.

Esineruutu on vielä melko vaiheessa, sitäkin voisi taas alkaa treenaamaan.

Tottispuolella menee ihan hienosti. Paikallamakuuta on hinkattu lyhyellä matkalla häiriönalaisena pidemmän aikaa ja nyt alkaa Uca pysymään maassa. Liikkeestä istuminen ja maahanmeno ovat nopeita. Käännöksiä pitää vielä treenailla (Uca tuppaa alkaa edistämään käännösten jälkeen) ja luoksetulossa suoraan eteen pysähtyminen on vielä hieman työn alla (möllitokossahan Uca tuli suoraan sivulle mitä sille ei kuitenkaan koskaan ole opetettu).

Uintikausi aloitettiin lauantaina 19.05.2007 ja kyl maar Uca näytti säälittävälle olkipolvelle kun jalat kastuivat (Ucasta tuli mieleen käpylehmä, heh). Uca ja Roni ovat ottaneet selkeän työnjaon kepin noudosta järvestä; Uca juoksee/ui hakemaan kepin järvestä, Roni odottaa rantavedessä ja hyökkää kepin kimppuun (jos vaan ehtii) kun Uca on tarpeeksi rannassa. Hassuja koiria :)

602539.jpg

Yleisesti ottaen hienosti on mennyt! Roni ja Uca tulevat loistavasti toimeen keskenään edelleenkin, tuskimpa tulevaisuudessakaan mitään ongelmia tulee...