160992.jpg

Hip hei!
Jo on yli kuukausi kulunut viimeisimmästä kirjoituksesta. Nyt siis kuukauden aikaisia kuulumisia.

Uca on ensinnäkin kasvanut kovasti, sunnuntaina 20.08.2006 oli 5 kk mittaus, Uca painaa 15,8 kg ja korkeuttakin on 56 cm.

Viimeviikolla kävin Ucan kanssa Ritva kasvattajalla kylässä, paikalla oli myös sisko Uti ja isukki Toke, yllä olevassa kuvassa järjestys Uca, Toke ja Uti. Vauhtia vaarallisia tilanteita riitti, mutta kylläpä oli kiva nähdä isukki livenä ja siskolikkakin vähän vanhempana!

Jäljestystäkään ei ole unohdettu. Keppi-ilmaisu on kovaa vauhtia käynnissä. Uca ilmaisee keppejä vaihtelevasti, pääsääntöisesti kuitenkin ilmaisee ne, mutta ilmaisutavassa on vaihteluita. Joskus nostaa kepin suuhun asti, joskus vaan nuuhkaisee ja katsahtaa että täällä tämä olisi.
Kulmatreenikin ollaan aloitettu, ja kolme kulmaa on nyt takana. Hianosti on ottanut kulmat haltuun, palkkana n. 5 m kulmasta on ruokapurkki.

Sosialisoitumista on tehty käymällä näyttelyissä turisteina ja mätsäreissä kehäilemässä.  Parempia sijoituksia, kuin ensimmäisen match shown BIS5 ei olla saatu, mutta kokemusta sitäkin enemmän!

Ucan debyytti näyttelykehässä on 24.09.2006 Lahdessa, katsotaas sitten kuinka käy!

Uimassa ollaan käyty runsaasti ja siitä Uca nauttii täysin siemauksin!

Kotona ei ole tuhottu muuta kuin keittiön seinää, muut huonekalut ja kengät ovat saaneet olla rauhassa. Sisäsiistikin Uca on ollut jo muutaman kuukauden!

Tässäpä siis lyhyt kertaus viimeisen kuukauden tapahtumista! Jatkoa tulee taas...